Komiser Nevzat 1.Bolum Konusu

by | |
Bölüm 1'in Konusu: Çevreci bir vakfın önünde patlama olur. Olayda bir güvenlik görevlisi yaşamını yitirir. Olaya müdahale eden Başkomiser Nevzat, rastlantı sonucu orada bulunan Ali Komiser ve Zeynep Komiser’le karşılaşır. Üçünün de dedektiflik tarzı birbirinden oldukça farklıdır. Ancak emniyet teşkilatı kendi alanlarında birer uzman olan bu üçlünün, Başkomser Nevzat'ın sorumluluğunda bir dedektiflik ekibine dönüştürülmesine karar verir. İlk olayları da çevreci vakfın bombalanmasıdır.
Buldukları kanıtlar ve ipuçları onları Kudret İnşaat adındaki büyük bir şirkete yönlendirir. Çünkü bu şirketin başında eski bir kabadayı olan Kudret vardır. Ancak hiçbir şey göründüğü gibi değildir. Gördükleri şey buzdağının küçücük bir parçasıdır. Altta çok daha büyük bir suç örgütü yatmaktadır...
Böylece dedektiflik ekibimiz büyük bir gizemin ilk parçasını çözmeye koyulur. Olayları çözerken duygularıyla hareket eden, dik başlı dedektif Ali ile gerçekçi kriminalog Zeynep çatışmaya başlar. Onları uzlaştırmak Başkomiser Nevzat'a düşecektir. Ancak Ali ile Zeynep'in çatışmasının arkasında farklı çalışma anlayışı değil, birbirlerinden hoşlanmaları yatmaktadır. Başkomiser Nevzat'ın bu gerçeği kavraması biraz zaman alacaktır.
Yıllar önce karısı ve kızını kaybeden Nevzat ise yalnızlığını Despina ile paylaşmaktadır. Ancak ölen ailesini bir türlü unutamayan Nevzat, Despina ile olan ilişkisine gereken önemi veremez; bu durum Nevzat'ı gerçekten seven Despina'yı derinden üzmektedir.

1 yorum:

saal

Merhaba,

Dizinin Fan Sitesi Yayına Girdi..!

http://komisernevzat.fankulubu.net

Herkesi Bekleriz...