Komiser Nevzat Dizisi Hakkinda

by | |
2007 Sonbahar yayın döneminde 'Komiser Nevzat-Kanun Namına' isimli dizi start aldı. Altan Erkekli, Pamir Pekin ve Ahu Yağtu'nun rol aldığı dizinin oyuncuları iddialı: Sevilmemesi için hiçbir neden yok!..

Ekranlarının yeni dizisi 'Komiser Nevzat- Kanun Namına' bu akşam izleyiciyle buluşuyor. FM Yapım tarafından çekilen dizinin senaryosunu Ahmet Ümit yazdı, yönetmenliğini Veli Çelik üstlendi. Daha önce iki kez dizi karakteri olarak izleyiciyle buluşan Uğur Yücel ve Çetin Tekindor'un oynadığı 'Komiser Nevzat'ı bu kez Altan Erkekli canlandırıyor. Diğer başrollerde ise 'Komiser Ali' karakteriyle ilk kez kamera karşısına geçen Pamir Pekin ve 'kriminolog Zeynep' karakterini canlandıran Ahu Yağtu bulunuyor. Dizide ayrıca Şebnem Köstem, Lale Başar, Kamil Güler, Oğuz Oktay, Ercüment Serpil, Kerem Atabeyoğlu, Levent Yılmaz, Gülayşe Temeltaş, Mert Turak, Özcan Varaylı, Mahmut Gökgöz, Murat Karasu, Faruk Akgören, Melissa Kavsak ve Erhan Konuk da rol alıyor.

GERÇEKÇİ BİR YAPIM
Yapımda Komiser Nevzat'a hayat vermeye hazırlanan Altan Erkekli, bambaşka bir dedektif karakterle izleyicinin karşısına çıkacağı için mutlu olduğunu söyledi. Gerçekçi ve izleyicinin de kendinden parçalar bulacağı bir işe başladıklarını vurgulayan Erkekli, dizinin herkes tarafından kısa zamanda beğenileceğini iddia etti. Canlandıracağı karakterle de ilgili konuşan Erkekli şu bilgileri verdi: "Suça ve suçluya karşı savaş açan herkes, her dedektif doğruları yaşayan insanlar tarafından sevilir. Sonuçta hayata kasteden kişileri ve yaşamı zorlaştıran detayları ortadan kaldıran gecesini gündüzüne katmış bir meslek örgütünün, dedektiflik elemanlarını oynuyoruz. Sevilmemesi için hiçbir neden yok". Dizide Komiser Ali'yi ise Pamir Pekin canlandırıyor. Karakterin bulunma hikayesi ise Klasik Türk Filmleri'ndeki tesadüf eseri keşfedilen şarkıcıların öyküsünün aynısı... Bir tersanede marangozluk yaparken keşfedilen Pekin, bir anda kendini dizinin kadrosunda hem de başrollerden birinde buluveriyor.

SADECE ÇATIŞMA YOK!
İlk kez bir dizide oynayacağı için oldukça heyecanlı olduğunu söyleyen Pamir Pekin konuşmasını şöyle sürdürdü: "Veli Hoca (Çelik) ve Ahmet Ümit beni dizide oynatacaklarını ilk söylediklerinde 'oynayamam' demiştim. Onlar bana güvendiler ve bana bu rolü emanet ettiler. Onların güveni sonucunda bu projenin içerisindeyim. 5 aydır Altan Ağabey ve Veli Hocam role hazırlanmamda bana çok yardımcı oldular. Umarım iyi ortaya bir şeyler çıkmıştır." Dizide Komiser Zeynep rolünde ise Ahu Yağtu var. 'Komiser Nevzat- Kanun Namına'da bulunduğu için çok mutlu olduğunu söyleyen Yağtu, bu dizinin sosyal sorumluluğu da içinde barındırdığına dikkat çekti. Yağtu "Polisiye olmasına rağmen içinde çok fazla çatışma olmayacak. İz takibi, suçlunun bulması gibi olayların yanı sıra aşk, sevgi de olacak. Hem heyecanlı hem de empati kurabilecek bir iş olacak" şeklinde konuştu.

SAHİCİ OLACAK
Dizide meyhaneci Komiser Nevzat'ın büyük aşkı 'Meyhaneci Despina karakterini ise Şebnem Köstem canlandırıyor. İddialı bir diziye başladıklarını söyleyen Köstem "Öncelikle seyirciye sahici bir hikaye sunacağız. Türkiye'ye dair hem duygusal hem de gerilimi çok yüksek bir dizi ekranlara gelecek" diyerek iddialı olduklarını vurguladı.

Sabah yorumudur.

1 yorum:

saal

Merhaba,

Dizinin Fan Sitesi Yayına Girdi..!

http://komisernevzat.fankulubu.net

Herkesi Bekleriz...